showwagen

Wij houden van een persoonlijk contact met onze klanten. Daarom hebben wij een showwagen ingericht met ons assortiment. Wij bezoeken u vrijblijvend en adviseren u graag over onze producten. Wilt u dat wij ook bij u langs komen? Neem gerust contact op voor een afspraak.

“Onze vrachtwagen hebben wij ingericht als showroom met al onze producten. Pierre van Kooten, de man van Sandra, komt graag vrijblijvend bij u langs om de collectie te tonen. Dit scheelt u aanzienlijk in de tijd om producten in te kopen. “

bestelling

Heeft u een vraag over een product of uw bestelling? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)182 – 61 26 11 tijdens onze kantoortijden. Of mail naar info@dejongwaddinxveen.nl.

levering

De vermelde prijzen zijn excl. verzenden. Bestellingen vanaf €550 excl. BTW, leveren wij Franco in Nederland. Bij bestellingen onder de €550 excl. BTW worden verzendkosten berekend.

retourneren

Onaangemelde retouren worden niet in ontvangst genomen. Een retour moet eerst via ons mailadres worden aangemeld, waarna u van ons een retour bevestiging ontvangt.

bedrijfsgegevens

BTW-nummer: NL851850418B01
KvK-nummer: 55762174