Close

DE JONG DRAAD & ZO

De Jong Draad & Zo B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in interieur, bloemisterij en tuinbouw producten. Al ruim 70 jaar zijn wij een groothandel, importeur én fabrikant van een brede collectie decoratie artikelen. Inmiddels is de 3e generatie van de familie de Jong binnen het bedrijf actief. Sandra de Jong richt zich op het decoratieve gedeelte van De Jong Draad & Zo. Jeroen de Jong heeft zich gespecialiseerd in industriële meubels, onder de naam Handmade by HAL5.

De Jong Draad & Zo voert een brede collectie decoratie artikelen, voor binnen en buiten. Onze producten zijn commercieel, aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar. Naast onze basis collectie bloemisterij artikelen, zorgen wij regelmatig voor vernieuwingen in ons assortiment. Onze zink en hout collectie is zeer geschikt voor kwekers, tuincentra, bloemisten en drankspeciaalzaken. Ook verkopen wij seizoensartikelen voor kerst, pasen, voorjaar/zomer en herfst/winter.

In onze eigen draadverwerkingsfabriek ontwikkelen en vervaardigen wij draad producten voor de tuinbouw en kwekerij. Alles wat te maken heeft met bevestiging, begeleiding en toegevoegde waarde wordt bij ons op maat produceren. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen en een snelle levering garanderen.

Wij hebben onze vrachtwagen ingericht als showroom met al onze producten. Pierre van Kooten, de man van Sandra, komt graag vrijblijvend bij u langs om de collectie te tonen. Dit scheelt u aanzienlijk in de tijd om producten in te kopen.

De showroom van De Jong Draad & Zo is gevestigd aan de Mercuriusweg 11 in Waddinxveen. De showroom is eenvoudig bereikbaar vanaf de A12, afslag Waddinxveen. U bent van harte welkom om de showroom vrijblijvend te bezoeken tijdens onze openingstijden.


online bestellingen

Op onze website kunt u onze collectie bekijken en bestellen. De vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. Na ontvangst van uw bestelling, ontvangt u (op werkdagen) de orderbevestiging per mail. Uw bestelling wordt (mits voorradig) binnen 2 werkdagen geleverd.

draadwerk op maat

In onze draadfabriek produceren wij veel producten van draad en staal in opdracht van de klant, zie onze online catalogus. Het voordeel van deze productie in eigen land is, dat wij snel en efficiënt kunnen handelen. Stuur ons een maatschets of kom langs zodat wij een passend product voor u kunnen maken.

showwagen bezoek

Wij houden van een persoonlijk contact met onze klanten. Daarom hebben wij een showwagen ingericht met ons assortiment. Wij bezoeken u vrijblijvend en adviseren u graag over onze producten. Wilt u dat wij ook bij u langs komen? Neem gerust contact op voor een afspraak +31 (0)182 – 61 26 11.

stoere en trendy decoratie artikelen

woonaccessoires voor een nieuwe look

bind en draadartikelen voor ieder seizoen

ONZE COLLECTIE

SEIZOENSPRODUCTEN