Close

woon accessoires

bekijk de collectie

zink decoratie

bekijk de collectie

bind artikelen

bekijk de collectie

hout collectie

bekijk de collectie
DE JONG DRAAD & ZO

De Jong Draad & Zo voert een brede collectie decoratie artikelen, voor binnen en buiten. De producten zijn commercieel, aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar. Naast de basis bloemisterij artikelen, speelt De Jong Draad & Zo in op trends en de seizoenen. De artikelen zijn geschikt voor kwekers, tuincentra, bloemisten en drankspeciaalzaken.

In onze eigen draadverwerkingsfabriek ontwikkelen en vervaardigen wij draad producten voor de tuinbouw en kwekerij. Alles wat te maken heeft met bevestiging, begeleiding en toegevoegde waarde wordt bij ons op maat produceren tegen scherpe prijzen en met een snelle levering.

HANDMADE BY HAL 5

Handmade by HAL5 heeft een brede collectie unieke industriële meubelstukken. Alles wordt op maat ontworpen en met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats te Waddinxveen. Wij maken kwalitatieve en stoere meubels zoals eettafels, banken, salontafels, wandkasten, tv-meubels en kasten voor particulieren, winkels en bedrijven.

Handmade by HAL5 onderscheidt zich met haar industriële meubels door het gebruik van blauw staal. Dit zwarte robuuste materiaal heeft een geleefde uitstraling en is uitermate sterk. Wij combineren dit met doorleefd oud hout of bijzondere houtsoorten die wij vinden bij het inkopen.