Nieuwe gebruiker  
  


 

Van oorsprong was De Jong Waddinxveen gespecialiseerd in de productie van groen gelakt binddraad bestemd voor de bloembinderij. Door de jaren heen is de groothandel verder uitgebreid en is inmiddels toonaangevend in de productie en verkoop van huis- en tuindecoraties.

In de eigen productiehal worden talloze draadfiguren voor huis- en tuindecoraties vervaardigd, van een mand, fiets tot een kruiwagen. Daarnaast biedt het bedrijf een ruim assortiment trendy artikelen voor huis en tuin, waarbij de voornaamste artikelen bestaan uit zinken decoraties, zoals vazen, bloembakken en spiegels. Maar ook sfeerartikelen van roestvrijstaal, glas en prachtig aardewerk behoren tot de uitgebreide collectie.

Het innovatieve team van De Jong Waddinxveen weet continu in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen, waarna nieuw ontworpen decoraties al snel de weg naar de klant zullen vinden. Naast de ruime showroom waar vrijwel de gehele collectie overzichtelijk staat geëtaleerd, rijdt een grote vrachtwagen, die is ingericht als mobiele showroom, dagelijks over de Europese wegen.

Service en kwaliteit staan bij De Jong Waddinxveen al jaren hoog in het vaandel. Doordat het bedrijf alles uit voorraad kan leveren, is een uiterst snelle levering gegarandeerd.


© 2018 De Jong Waddinxveen
Design © 2018 IACTgroup